Family room extension [Hackwood Park, Hexham]

Elliott, Benjamin and Elliott, Lynsey (2012) Family room extension [Hackwood Park, Hexham]. [Artefact]

[img]
Preview
Image (JPEG)
hackwood_park.jpg - Other

Download (35kB) | Preview

Abstract

An existing conservatory could only be used in the warmer months therefore the clients wished to replace the unit with a permanent insulated structure which still exploited the excellent vies of the Tyne valley.

We propose installing an entirely zinc clad box, with the cladding echoing the existing main house which has tiles wrapping the roof and walls. Large openings to the North and West allow natural light to flood into the re-instated open plan layout of the main house.

Item Type: Artefact
Subjects: K100 Architecture
Department: Faculties > Engineering and Environment > Architecture and Built Environment
Related URLs:
Depositing User: Benjamin Elliott
Date Deposited: 16 Apr 2013 14:46
Last Modified: 18 Aug 2015 08:58
URI: http://nrl.northumbria.ac.uk/id/eprint/12218

Actions (login required)

View Item View Item

Downloads

Downloads per month over past year

View more statistics


Policies: NRL Policies | NRL University Deposit Policy | NRL Deposit Licence